post image

AS: United erbjuder rakt byte – Pogba mot Varane

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den spanska tidningen AS är Manchester United att erbjuda Paul Pogba i ett rakt byte mot Raphael Varane. 

Raphael Varane sägs toppa Manchester Uniteds önskelista och i förra veckan ska man ha fått ett bud på omkring £50 miljoner nobbat av Real Madrid.

Fransmannen har bara ett år kvar på sitt kontrat, men Real uppges ändå värdera honom till närmare £80 miljoner – en summa United ska anse vara för stor, med tanke på den återstående kontraktslängden.

Nu menar AS att United är redo att erbjuda Paul Pogba i ett rakt byte som skulle ta Varane till Old Trafford. Pogba har likt sin landsman i Real Madrid bara ett år kvar på kontraktet och det är oklart vad han själv har för vilja gällande sin framtid. AS menar dock att Real sagt nej till ett sådant byte då man heller vill ha en transfersumma, som sedan kan användas för att delfinansiera ett bud på antingen Kylian Mbappe eller Erling Håland.

Tidningen The Sun har en annan vinkel på Pogba-historien. Enligt tidningen är United redo att erbjuda honom ett superkontrakt som skulle göra honom till den bäst betalda spelaren i Premier Leauge med en veckolön på £400 000.

Läs mer i The Mirror. 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen