post image

Raiola: Byta Hazard mot Pogba, varför inte?

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mino Raiola föreslår att Manchester United och Real Madrid kan byta spelare - Paul Pogba mot Eden Hazard. 

Paul Pogbas framtid i United är i dagsläget osäker. Han har i sommar bara ett år kvar på kontraktet och hans agent Mino Raiola var tidigare i vintras ute i media och klargjorde att det inte kommer bli någon förlängning.

Huruvida det verkligen är sant återstår väl att se. Pogba tycks ju faktiskt trivas ganska så bra med tillvaron i United, med sina lagkamrater, med sin manager och han tycks även ha tro på klubbens riktigt och var man är på väg.

Nu har dock Raiola gett en ny intervju, denna gång med den spanska tidningen AS, och pratat om fransmannens framtid. Och han föreslår en något otippad lösning för att ta honom till Real Madrid.

På frågan om det blir omöjligt för Pogba att byta klubb i sommar, svarade Raiola.

"Jag vet inte. Jag tror inte att någonting är omöjligt, men fotboll hänger på dagsläget. Och man måste vara flexibel och tänka på alla möjligheter. Om Real Madrid vill göra ett byte Hazard-Pogba. Det är bara ett exempel. Och om alla fyra parter tyckte det var bra, så varför inte?"

"Det är en fråga ni får ställa Madrid. Vid en tid kände Pogba mycket kärlek och tillit från United och det fanns många andra klubbar redan då... Senare så var det väldigt svårt för United och Madrid att förstå varandra gällande den transfern, för starka klubbar vill inte sälja starka spelare till andra starka klubbar. Men att Pogba skulle spela för Madrid var alltid en väldigt attraktiv sak även för Zidane. Han var Pogbas idol då han var ung."

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen