post image

Pogba: Vi är inte långt ifrån Manchester City nu

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba säger att Manchester United kommer allt närmare Manchester City och att klubbens nästa mål blir att vinna Premier League. 

Manchester United tar kliv under Ole Gunnar Solskjaer hela tiden och i torsdags visade man sin fulla potential då Roma krossades med 6-2 på Old Trafford efter en bländande andra halvlek.

United ses nu som favoriter till Europa League-titeln och visst hade det varit så att en titel hade haft stor betydelse för ett United som ännu inte vunnit någon pokal under norrmannens ledning. En potentiell EL-titel och en sommar med några spetsrekryteringar bör bädda för bra förutsättningar att utmana Manchester City nästa säsong och Paul Pogba känner att det inte är långt borta. I en intervju med BBC, säger han:

"Vi kommer närmare och närmare. Vi kan se att vi haft det lite kämpigt, men vi behöver inte blicka tillbaka. Vi måste blicka framåt. Det som gäller nu är andraplatsen och att vi närmar oss City - som ärligt talat tidigare var långt långt före oss. Nu visar vi dem att vi kan utmana."

"Vi visar dem att vi är här och att vi har ett lag som kan vinna titeln. Det är bara några detaljer kvar nu och vi kan göra det, med all säkerhet. Liverpool gjorde det, City gjorde det och nu är det vi. Vi måste visa att vi kan göra det också. Det är nästa mål."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen