post image

Pogba: Solskjaer inspirerade oss i halvtid

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba förklarar att Ole Gunnar Solskjaers ord i omklädningsrummet inspirerade Manchester United vändning mot Roma. 

Manchester United satte sig igår i en mycket stark sits inför nästa veckans returmatch mot AS Roma i Europa Leagues kvartsfinal.  Man krossade italienarna med hela 6-2 på Old Trafford och finalbiljetten får väl ändå ses som ganska så säkrad redan nu. Men Paul Pogba – som var en av målskyttarna igår – höjer ett varningens finger:

”Självklart är resultatet positivt, men det är inte klart ännu. Det är en match till att spela så vi måste hålla oss väldigt fokuserade och spela nästa match med samma mentalitet.”

United låg alltså under med 2-1 i halvtid och Pogba förklarar att Ole Gunnar Solskjaer inspirerade vändningen med några väl utvalda ord i pausvilan.

"I första halvlek gjorde vi två misstag och släppte in två mål. När vi släppte in det andra målet var vi lite för virriga. I halvtid så pratade vi och sa "låt oss nu göra de rätt saker, låt oss göra saker enklare" managern pratade och vi blev alla motiverade att kliva ut och göra så många mål som möjligt."

Och Bruno Fernandes fyller i med ett liknande vittnesmål:

"Både managern och spelarna, för vi pratar också - och vi sa att vi skulle hålla oss lugna och göra de lätta sakerna. Spela enkel fotboll, snabb fotboll, en/två-touch och hålla oss lugna i sinnet. Inte tappa fattningen. Inte försöka vinna matchen under de första fem eller tio minuterna av andra halvlek, för vi visste att vi hade långt kvar."

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Så länge inte Pogba behöver ta något större defensivt ansvar så ser han ut som en helt ny spelare. Han ler igen på planen, har drivet i steget, ser ut att vilja mer etc etc.
    Men med det sagt så ska jag nog vara först att erkänna hur jag har motarbetat honom under ett tag. Som 6:a är han inte alls bra, ingen Carrick precis. SMS hade gjort hans jobb så mycket bättre till en tredjedel av Pogbas lön. Men som offensivt placerad spelare så är han ett starkt vapen och jag böjer mig gärna och säger ’nytt kontrakt’ om han själv vill fortsätta i Manchester United. Annars måste vi säkra andra spelare med kvalite så Fernandes blir nöjd.

    12
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen