post image

Solskjaers svar på frågan om Pogba kommer att säljas i sommar

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en intervju med den spanska tidningen AS, där han säger att Manchester United inte kommer sälja Paul Pogba under sommarens transferfönster. 

Paul Pogbas framtid börjar diskuteras allt mer i takt med att vi närmar oss transferfönstret. Hans kontrakt med Manchester United går ut sommaren 2022 och det är i dagsläget oklart vad som kommer hända efter säsongen och vad han själv vill – stanna eller söka ny klubbadress.

Både Juventus och Real Madrid tros vara intresserade av att värva fransmannen, men ingen av klubbarna tros vara i en ekonomisk position att lägga ett bud på Pogba i sommar och i en intervju med den spanska tidningen AS – citerad av The Mirror – så säger Solskjaer att man inte har några planer på att släppa Pogba i sommar.

 

"Nej självklart inte. Jag har alltid sagt att hag gillar att vara Pauls manager, jag gillar att coacha honom. Jag gillar att prata med honom och jag gillar att utmana honom eftersom han är en vinnare. Han vill bli bättre och därför lyssnar han. Man kan se att han trivs bra här också. Han har ett leende på läpparna."

"Det är viktigt att man behandlar varandra med respekt och jag försöker att behandla alla med samma respekt. Men det finns några spelare man känt sedan de var unga grabbar och så är det med Paul - och ju längre man känt dem desto lättare är det att ha ett starkt band till dem."

Pogba har varit i mycket god form för United under vintern och våren och det är inte uteslutet att han faktiskt förlänger kontraktet och blir kvar i United. Hans agent Mino Raiola sa häromdagen i en intervju med samma tidning (AS) att det viktiga för Pogba är att börja vinna titlar och att det återstår att se om United presenterar ett prospekt som får honom att tro på att han kommer kunna göra det i klubben.

Källa: Mirror, AS

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen