post image

Pogba: Inget erbjudande från United

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba ger en kommentar om sin framtid efter rykten om Real Madrid, Juventus och Paris Saint-Germain. 

Paul Pogba har nu ett år kvar på sitt kontrakt med Manchester United och det är i dagsläget högst oklart om han planerar att söka ny klubbadress eller bli kvar i United och förlänga kontraktet. Mittfältaren är just nu med det franska landslaget för EM-slutspelet och under en presskonferens inför turneringen fick han frågan om framtiden:

”Jag har ett år kvar på mitt kontrakt och det vet alla. Det har inte förekommit några konkreta förslag på förlängning. Jag är fortfarande i Manchester. Efter säsongen så hade vi semester så jag satt då inte ned med managern. Nu är jag fokuserad på EM.”

"Kontakt med Paris? Jag har en agent som hanterar allt sånt. Jag har inte Nassers (PSG:s president Nasser Al-Khelaifi) nummer. Det enda jag tänker på nu är EM. Jag är fokuserad. Jag har mer erfarenhet än tidigare. Jag är fokuserad på nuet och det är EM."

 

Läs mer i Manchester Evening News. 

 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen