post image

”Han måste lämna United för att nå sin fulla potential”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Chelsea-spelaren och franska VM-guld-medaljören Marcel Desailly anser att Paul Pogba måste lämna United för att verkligen nå sin fulla potential. 

Paul Pogbas framtid är som vanligt flitigt diskuterad och i dagsläget är det väldigt svårt att säga om han kommer bli kvar i Manchester United eller söka sig vidare. Möjligen beror det på klubbens säsongsavslutning och vad man har för planer för sommaren – kan man vinna Europa League och kommer man göra en ambitiös satsning på transfermarknaden, som vittnar om att man ska kunna konkurrera med de bästa nästa säsong?

Pogba vill vinna troféer, det är en sak som är säker och känner han att förutsättningarna för att göra det finns i Manchester United kan han komma att förlänga sitt kontrakt. Gör han det inte så kommer han troligen söka sig bort, till en klubb med högre ambitioner och bättre förutsättningar.

Den gamle Chelsea-spelaren och VM-medaljören Marseille Desailly anser dock att det enda rätta för Pogba är att lämna United. På frågan om Pogba ännu uppnått sin fulla potential, svarade fransmannen:

"Nej inte än, men inte för han inte är committad. Antagligen för att elementen runtomkring honom inte passar hans kvalité. Hans mentalitet. Han behöver en bra stad. Han behöver ett bra lag som spelar för honom. Han behöver en coach som förstår honom."

"Om det bara finns två av fyra element som krävs för att göra Pogba till den bästa så är det inte tillräckligt för att han ska kunna uttrycka sig. I Manchester United finns det två av fyra, så han måste antagligen gå någon annanstans för att få det där extra så att han kan visa all sin talang på en konsekvent nivå och skina i fotbollsvärlden."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen