post image

Roy Keane: Jag är inte övertygad

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Roy Keane tycker inte att Paul Pogba når långt över godkänt när man utvärderar hans totala betydelse för Manchester United sett över hela säsongen. 

Paul Pogba har hyllats för sina framträdanden för Manchester United under vintern och våren och han har äntligen presterat på en hög nivå under längre tid för klubben – och det är väl egentligen första gången han gör det sedan han återvände från Juventus sommaren 2016.

Men den ofta så skeptiske Roy Keane håller inte med. Han tycker att Pogba varit okej, men inte mer än så när man gör en utvärdering av fransmannens säsong.

"Jag tycker vi diskuterat det här många gånger de senaste åren  - Paul Pogba är en talangfull spelare, absolut. Det går inte att förneka. Men jag känner fortfarande inte att han gjort tillräckligt i Man United. Han blev ju uppenbarligen osams med Jose Mourinho och det var ett stort problem i klubben, men till och med nu under de senaste månaderna när vi säger att han influerat laget mycket - så håller jag inte med om det."

"Jag tycker han spelar Ok och att han är en bra spelare, men jag tycker ändå att han inte levererat i vissa av de stora matcherna Manchester United haft i år. Det är inte bara hans fel, men de förlorade mot Leicester vilket var en stor cupmatch för dem. Man City hemma. Han presterade inte den kvällen. När Manchester United signade Pogba så var det inte för att spela i Europa League eller vinna Ligacupen, så jag tror Paul måste påminnas lite om varför han spelar för Manchester United."

"De betalade en stor transfersumma och de betalar honom en stor lön och Manchester United ska utmana om ligatitlar och Champions League. Till och med i år i Champions League så tog de sig till en bra position men sedan slarvade de bort det - och Paul Pogba är en del av det problemet, för de har inte lyckats ta sig över mållinjen i de stora matcherna. Vi säger att han är en stor karaktär och en stor spelare och Ok han har gjort briljant ifrån sig för Frankrike, men enligt mig har han inte gjort det på en konsekvent nivå för Manchester United."

 

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen