post image

M.E.N: Så högt värderas Pogba av United. Här är prislappen

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News skriver att Paul Pogba och hans familj trivs bra i Manchester och inte skulle ha något emot att bli kvar i alla fall ännu ett år. 

Det råder stora frågetecken kring Paul Pogbas framtid i Manchester United inför transferfönstret. I sommar har fransmannen bara ett år kvar på kontraktet och hans agent Mino Raiola och bror Mathias Pogba var tidigare i vintras ute i media och varnade United att man bör sälja honom i sommar för att inte tappa honom på fri transfer nästa år.

Men Pogba har sett ut att trivas i Manchester United under vintern och våren och Manchester Evening News skriver att han känner sig helt lugn med att bli kvar i United åtminstone ett år till om det inte skulle bli någon flytt till sommaren. Tidningen skriver i en ”exclusive” att United värderar Pogba till hela £80 miljoner, trots att han bara har ett år kvar på kontraktet och att det i dagens ekonomiska klimat kan bli svårt att hitta en klubb som är redo att betala den summan.

De klubbar som Pogba länkats starkast med är Real Madrid och Juventus och båda klubbarna skulle troligen få svårt att betala den summan, menar M.E.N.

Efter Uniteds mycket starka insats mot Roma i torsdags, där Pogba var en av frontfigurerna, sa Solskjaer:

"Jag har hanterat Pogba likadant hela tiden. Han vet mina känslor och hur viktig jag tycker han är för laget. Jag vill ha honom i form för med det de kvalitéer han är så är han ostoppbar. Vi skapar en miljö här, på samma sätt jag sa om Cavani - så vill vi skapa en miljö här där spelare vill spela och där de vill komma in till jobbet varenda dag."

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen