post image

Bruno redo att förlänga med United. På ett villkor

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så ska Bruno Fernandes vara redo att skriva på ett nytt fem års-kontrakt med Manchester United, men bara om Paul Pogba gör detsamma. 

Det är tidningen The Sun som skriver att Fernandes ser Pogba som en nyckel till Uniteds möjligheter att stänga gapet till Manchester City och att han vill att klubben säkrar hans framtid innan han själv fattar beslut om sin egen framtid i laget.

Fransmannens kontrakt med United går ut sommaren 2022 och United uppges antingen vilja få honom att förlänga snarast eller sälja i sommar, för att inte tappa honom på fri transfer nästa år.

Enligt The Sun så ska United tidigare i år ha erbjudit Bruno Fernandes – vars impact varit smått osannolik sedan han kom vintern 2020 – nya förbättrade villkor som hade inneburit dubblad lön, till £200 000 i veckan om han skrivit på ett nytt fem års-kontrakt redan nu. Men tidningen menar att Fernandes då lät meddela att han ville vänta med den typen av diskussioner till dess att han fått en tydligare bild av klubbens ambitioner – mer konkret, vad de planerar att göra på transfermarknaden för att öka sin konkurrenskraft mot de bästa lagen.

Och nu menar tidningen att Fernandes också vill se Pogba förlänga kontraktet med United för att han själv ska vilja göra detsamma.

Pogbas agent Mino Raiola sa i december i fjol att det inte kommer bli någon förlängning och att United skulle göra klokt i att sälja i sommar för att inte tappa honom gratis då kontraktet går ut. Men under vintern och våren har Pogba sett ut att trivas väldigt bra i klubben och levererat starka framträdanden på en konsekvent nivå, på ett sätt han inte gjort någon gång tidigare.

I en intervju med Sky Sports i förra veckan pratade han om sin stora vilja att börja vinna troféer igen och det tros vara en viktig del i hans beslut kring framtiden - att han känner att laget kan konkurrera på allvar.

Och kanske kan han få lyfta en buckla redan i år. United ses som favoriter till Europa League-titeln, där man i nästa vecka ställs mot Roma i semifinalen.

 

Källa: The Sun

Bild: Bildbyrån

 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen