post image

Raiola: Vi är för förändring, men spelarna måste vara delaktiga

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mino Raiola säger att han som representant för spelarna kräver att spelarna får större utrymme i planerna kring fotbollens framtid. 

Superagenten Mino Raiola är högsta högsta i The Football Forum – en organisation bestånde av agenter och spelare, och i en Instagram-post delar han ett meddelande som klargör deras ställning gällande ESL.

”The Football Forum (TFF) jobbar för att skydda och säkra spelares rättigheter. Spelare får inte drabbas av negativa konsekvenser till följd av utvecklingen inom fotbollen. Spelarna har inte varit delaktiga i några samtal, har inte haft något att säga till om gällande den här händelseutvecklingen och ändå så används de i diskussionen”

"En sak är dock klar, och det har vi sagt i många år - är att det nuvarande systemet inte är hållbart. Det är dags för förändring, på ett sätt som gynnar alla som är en del av fotbollsvärlden."

"TFF föredrar ett mer transparent, demokratiskt och modernt fotbollssystem som vi anser gynnar spelare, fans och sportens intressen generellt. Vi kommer slåss för rättigheterna för spelarna oavsett system och se till att spelarnas röster och önskemål övervägs. I slutändan är spelarna den viktigaste delen av sporten."

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen