post image

Pogba: Jag måste vinna någonting nu!

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba pratar i en intervju med Sky Sports om sin längtan efter att vinna titlar och säger att en Europa League-trofé hade varit ett stort kliv framåt för Manchester United. 

Pogba var med och vann Europa League med Manchester United mot Ajax på Friends Arena våren 2017. Sedan dess har han även adderat en VM-medalj till sin personliga meritlista, men det har inte blivit några fler titlar på klubbnivå sedan då man vann Europa League senast.

Den här säsongen är United kvar i Europa League, där en semifinal mot Roma väntar i slutet av april och man ses som favoriter till titeln. Man har grepp om andraplatsen i Premier League och det finns väl fortfarande en minimal chans att ett mirakel ska ske och man ska komma ikapp City med sex omgångar kvar att spela – även om det är ytterst osannolikt.

I dag publicerade Sky Sports en omfattande intervju med Paul Pogba där han bl.a pratar om sin och lagets stora törst efter nya troféer.

 

"Personligen så saknar jag det mycket och jag känner att det saknas något. Vi måste vinna någonting. Jag vill bara vinna någonting. Jag gillar inte att spela och inte vinna. Jag är en dålig förlorare. Så varje gång jag spelar så vill jag vinna. Jag tycker vi närmar oss och jag skulle säga att vi blivit bättre."

"Den här klubben har så höga målsättningar som vi vill uppnå och det handlar om att vinna och ta hem en trofé. Det är vad vi vill och det kommer vara ett stort steg när vi gör det. Jag är glad. Vi är nära nu. Vi är fortfarande i Europa League och har det att spela för. Och vi har även ligan fortfarande. Så länge City inte har trofén så kommer vi fortsätta jobba. Vi har fortfarande chansen att vinna något i år, så varför inte?"

 

Källa: Sky Sports

Bild: Bildyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen