post image

Solskjaers löfte till Cavani. Han måste få uppleva den känslan

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att han lovat Edinson Cavani att han kommer få uppleva ett helt annat Old Trafford om han stannar kvar i klubben bortom sommaren. 

Manchester United krossade Roma med hela 6-2 i gårdagkvällens semifinal av Europa League och man har väl mer eller mindre säkrat biljetten till finalen, trots att en match återstår av dubbelmötet. Bruno Fernandes och Paul Pogba var två av spelarna som stod för en briljant insats och Edinson Cavani var en annan.

Urugayanen stod för två vackra mål och tog därmed sin måltotal till 12 för säsongen, men han kan vara på väg in i sin sista månad för klubben. Det har pratats mycket om hans framtid och mycket lutar åt att han kommer lämna Manchester United i sommar för spel i Sydamerika, men Solskjaer sa efter gårdagens match att han fortfarande gör sitt bästa för att få Cavani att stanna ytterligare ett år.

"Han var borta i sju månader utan att spela fotboll innan han kom till oss. Han har haft några skador och han har jobbat hårt för att bli hel igen och han har visat sina kvalitéer. Han vet hur jag känner. Jag hade älskat att ha kvar honom ännu ett år och vi har pratat om det. Det här året har varit svårt, men jag har lovat honom att Old Trafford och Manchester är en annorlunda plats utan fansen på läkarna. Han måste försöka få in den känslan. Manchester är en fantastisk plats att bo på och jag gör mitt bästa. Så låt oss vänta och se."

"Kvällar som denna. Förhoppningsvis kan vi ta oss till finalen och förhoppningsvis kan han se sig själv här i ett år till. Vi behöver inte sälja in klubben till honom. Det handlar om hur han känner, hur han känner för att komma in varje dag, den miljö vi skapar, laget vi skapar som han är en del av. Men som sagt - han måste känna känslan hur det är att göra dessa mål inför ett fullsatt Stretford End. Det är en annorlunda känsla. Vi har de bästa fansen och som målgörare finns det inget bättre sätt att fira än inför dem."

"Han är mer än bara en måltjuv. Han är en väldigt bra målgörare. Han har spelat fotboll under så lång tid nu och han har ett speciellt lugn. Sättet han la in bollen i mål och passen till Masons mål. Han visar sin erfarenhet och det behöver vi just nu. Vi vill att de stora spelarna och de erfarna spelarna steppar upp och det har han definitivt gjort på sistone."

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Tyvärr är fotbolls sidan inte problemet, utan isoleringen han känner. Håller viruset i sig längre så vore det bästa att få honom till en herrgård med flera hus på marken där han kan ha fler familjemedlemmar/någon vän runtomkring sig och ändå bo i en bubbla. Säkra en annan social vardag för honom så är han vår nästa år också.

    7
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen