post image

Ighalo: Han är så inflytelserik. Jag hoppas han stannar

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Odion Ighalo ger en intervju med Sky Sports och pratar bl.a om Paul Pogbas och Edinson Cavanis framtid i Manchester United. 

Ighalo var en direkt succé då han lånades in från Shanghai Shenhua i januari 2020, men efter att Manchester United köpt in Edinson Cavani under hösten samma år så blev nigerianens chanser till speltid väldigt reducerade. I slutet av januari lämnade han Manchester United för en flytt till Saudiarabien och klubben Al-Shabab.

I en lång intervju med Sky Sports pratar han nu om tiden i Manchester United, erbjudandena som följde och om några av sina tidigare lagkamrater.

Paul Pogbas framtid diskuteras som vanligt flitigt, men Ighalo hoppas att fransmannen blir kvar i Manchester United trots alla rykten.

 

"Han är en av de bästa spelarna jag spelat med och en av de bästa spelarna i Manchester United. Förutom att han är bra på planen så är han en bra kille i omklädningsrummet. En rolig kille som alltid är glad. De enda gångerna då han inte är glad är när han inte spelar och det förstår jag - alla vill ju spela."

"Om Manchester United har möjligheten att behålla honom på ett nytt långtidskontrakt så borde de göra det, för han har så stort inflytande. Ibland gör han inte de bästa matcherna, men det är ju normalt. Man kan inte leverera till 100% i varenda match. Men det gjorde han tex mot Tottenham. Han är exceptionellt bra."

Och gällande en annan spelare vars framtid är oklar i dagsläget, Edinson Cavani, säger Ighalo:

"Alla spelare har olika ambitioner, olika behov och de behöver själva besluta vad de vill göra. Han är en bra spelare och en bra anfallare. Det råder det inga tvivel om och om han har möjligheten att gå någon annanstans så är väl det okej. Men jag själv har supportrat den klubben sedan jag var barn så jag hade alltid valt att bli kvar där. Men oavsett vilket beslut han fattar så önskar jag honom allt det bästa och lycka till."

 

Källa: Sky Sports

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen