post image

Cavani fattar beslut om framtiden

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt flertalet tidningar i Sydamerika så har Edinson Cavani nu fattat beslut om framtiden - och det är inte positivt för Manchester United. 

Mitt uppe i alla Superliga-nyheter dyker även en och annan transfernyhet upp. I det här fallet gällande Manchester Uniteds anfallare Edinson Cavani. 34-åringens framtid har varit omdiskuterad sedan hans far i vintras gick ut i media och förklarade att sonen inte hade någon intention att bli kvar ett andra i United eftersom han vill hem till Sydamerika, för spel med Boca.

Solskjaer har sedan dess förklarat att Cavani ännu inte bestämt sig, men har medgett att säsongen varit svår för honom som främling i ett nytt land mitt i en pandemi. Restriktioner har gjort att han inte kunnat röra sig fritt, inte kunnat lära känna kulturen och förutsättningarna för att kunna bjuda över familj och nära och kära har ju inte varit de bästa.

Nu skriver The Mirror - med hänvisning till flera olika intvingar i Sydamerika - att Cavani nu ska ha informerat Manchester United om att han inte kommer att stanna i klubben bortom sommaren. Enligt tidningen Doble Amarilla ska han ha gett sitt besked efter söndagens 3-1-seger mot Burnley.

Enligt rapporten så uppskattar Cavani - som trots allt verkar trivas med sina lagkamrater och i den röda tröjan - att Manchester United gjort försök att få honom att bli kvar, men hans vilja är att lämna europeisk fotboll bakom sig och återvända hem till Sydamerika.

Det finns en option om ett års förlängning i Cavanis kontrakt, men den kräver båda parters accept.

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen