post image

”Det måste vara Manchester Uniteds högsta prio just nu”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Scholes förklarar vad Manchester Uniteds högsta prioritet är inför nästa säsong. "De måste signa en klassanfallare" säger Manchester United-legendaren. 

Manchester United hade fram till i höstas saknat en renodlad striker sedan Romelu Lukaku lämnade klubben för Inter sommaren 2019.

Just nu har man Edinson Cavani, som värvade in under deadline day i höstas och Cavani har enorma kvalitéer och är exakt den där spelaren United behöver – men problemet för Uniteds del är att Cavani frekvent tampas med skador och att han bara spelat en bråkdel av matcherna under säsongen.

Den 34-åringe anfallares kontakt går dessutom ut i sommar och han har ännu inte bestämt sig för om det blir ett år till i United, eller en flytt hem till Sydamerika. Och om han lämnar så kommer United behöva ersätta honom direkt. Och även om han inte lämnar så kvarstår Manchester Uniteds stora behov av att värva in en långsiktig lösning för positionen.

Inför sommaren länkas man främst med Erling Haland och Harry Kane, men Paul Scholes tror att man kan fördröja anfallsvärvningen om man får Cavani att stanna.

"De behöver en ny anfallare. Champions League, ja kanske. Men jag tror Premier Leauge är viktigare för dem just nu. De har inte utmanat där på många år. Okej de ligger 2:a just nu, men det ser ändå ut att ha en bit kvar till Manchester City. Vad de måste göra nästa säsong? Jag anser att en central anfallare är topprioritet. Jag tycker de har väldigt bra anfallare, men är någon av dem en center-forward?

"Om vi inte räknar in Cavani där, är då någon av dem en center-forward? Är någon av Marcus Rashford, Mason Greenwood och Anthony Martial en riktig center-forward? De ser ut att vara bättre på kanterna. Cavani vet vi kan det där med sin stora erfarenhet, men jag tror Manchester United spelat omkring 50 matcher den här säsongen och han har bara startat 15 av dem. Det är inte mycket att förlita sig på."

"Han är dock en briljant anfallare. Hans målsnitt är fantastiskt. Kan de behålla honom ett år till och kanske fördröja beslutet att köpa en ny anfallare med ett år till? Kanske. Men i slutändan måste de försöka signa en riktigt klassanfallare och det finns några där ute som kan finnas tillgängliga."

 

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen