post image

”Glazers måste göra som Manchester Citys ägare har gjort”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Scholes säger att Manchester Uniteds ägarfamilj måste ta efter stadsrivalens modell och ge tillbaka till samhället. 

Glazer-familjen är mer impopulära än någonsin och i söndags protesterade 1000-tals Manchester United-fans på stadens gator för att visa sitt missnöje över hur de skött klubben under sina ca 15 år som ägare. Efter planerna på superligan, som snabbt slogs ned så gick Joel Glazer – som var en drivande kraft i projektet – ut med en skriftlig ursäkt. Men den har inte godtagits av fansen. Inte på långa vägar.

Paul Scholes tror det blir svår för Glazers att reparera skadan som är skedd, men säger att de bör titta på hur Manchester City har gjort och ta efter för att möjligen ha en liten chans till försoning.

"Jag tror det gått för långt och att de inte kan göra någonting nu. De är så besvikna. Klubben är skuldsatt och bristen på kommunikation med fansen är ett stort problem. De måste ge något tillbaka till samhället. Det är inte skett. Arenan ser gammal och utnött ut. Och för att strö salt i såren så kan man blicka över staden till Manchester City."

"Som jag nämnde förra veckan så brukade östra delen av Manchester vara en riktigt ruff del av staden. Nu är det fantastiskt där. De har en fantastisk träningsanläggning, de har sin arena, de bygger hus. De har livat upp hela området. De är så olika mellan klubbarna."

Läs artikeln i The Mirror.

 

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Amerikaner har bara pengar i huvudet, City’s ägare arbetar efter en annan modell då de hellre förbättrar sitt rykte hos folket som går på matcherna, fotsoldaterna. Pengar är sekundärt då de redan har så mycket redan. Bäst för United är om någon köper klubben, protesterna är härliga men Glazers kommer inte vända och sälja bara för det protesteras. Aldrig.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen