post image

Cavani gör kovändning. Officiellt besked nästa vecka

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt rapporter så har Edinson Cavani nu ändat sig och ska vara redo att bli kvar i Manchester United ännu ett år. 

Cavani såg länge ut att vara inställd på att lämna United redan i sommar, inte ens ett år efter sin ankomst. 34-åringen har varit en mycket viktig spelare för United och har nu gjort 12 mål, men han har haft det kämpigt privat i Manchester eftersom pandemin gjort att det varit svårt för honom att integreras i den engelska samhället samt att ha sin släkt och familj på besök.

Därför har mycket pekat på att han skulle återvända hem till Sydamerika i sommar, men nu skriver The Mirror – med hänvisning till rapporter från Sydamerika – att Cavani ändrat sig och nu ska vara redo att bli kvar i United även nästa säsong.

Enligt rapporten förväntas ett officiellt besked redan nästa vecka.

 

Cavani gjorde två mål och stod för en mycket fin insats då United krossade Roma i Europa League-semin i torsdags och efter matchen sa Ole Gunnar Solskjaer såhär om Cavani:

"Han var borta i sju månader utan att spela fotboll innan han kom till oss. Han har haft några skador och han har jobbat hårt för att bli hel igen och han har visat sina kvalitéer. Han vet hur jag känner. Jag hade älskat att ha kvar honom ännu ett år och vi har pratat om det. Det här året har varit svårt, men jag har lovat honom att Old Trafford och Manchester är en annorlunda plats utan fansen på läkarna. Han måste försöka få in den känslan. Manchester är en fantastisk plats att bo på och jag gör mitt bästa. Så låt oss vänta och se."

"Kvällar som denna. Förhoppningsvis kan vi ta oss till finalen och förhoppningsvis kan han se sig själv här i ett år till. Vi behöver inte sälja in klubben till honom. Det handlar om hur han känner, hur han känner för att komma in varje dag, den miljö vi skapar, laget vi skapar som han är en del av. Men som sagt - han måste känna känslan hur det är att göra dessa mål inför ett fullsatt Stretford End. Det är en annorlunda känsla. Vi har de bästa fansen och som målgörare finns det inget bättre sätt att fira än inför dem."

"Han är mer än bara en måltjuv. Han är en väldigt bra målgörare. Han har spelat fotboll under så lång tid nu och han har ett speciellt lugn. Sättet han la in bollen i mål och passen till Masons mål. Han visar sin erfarenhet och det behöver vi just nu. Vi vill att de stora spelarna och de erfarna spelarna steppar upp och det har han definitivt gjort på sistone."

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen