post image

Solskjaer: Jag vet att han vill hem, men vi får se

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att han är väl medveten om att Cavani vill hem till Sydamerika, men säger samtidigt att han är hoppfull om att han ska fatta beslutet att stanna ytterligare ett år i Manchester United. 

Edinson Cavani får väl ändå sägas ha varit en succé i Manchester United. Förvisso har han dragits med en hel del skador under säsongen, men när han spelat så har han varit ren klass.

Under veckan har många rapporter förekommit i media om att 34-åringen bestämt sig för att inte bli kvar i United nästa säsong och istället flyta hem till Sydamerika i sommar. Och Ole Gunnar Solskjaer medger att han är medveten om Cavanis hemlängtan, men är ändå hoppfull om att han kan bli kvar.

"Vi sitter fortfarande i samma båt med Edinson gällande att han inte bestämt sig till 100%. Han har inte sagt till mig att han vill lämna, men jag är väldigt medveten om att han vill hem till Sydamerika efter ett svårt år och om det blir hans beslut så kommer jag förstå det."

"Han vet hur jag känner kring det. Han vet att jag hade älskat att se honom spela framför Man Uniteds fans på Old Trafford. Det här blir ett år då vi kan få tillbaka fansen och det är viktigt att han fattar sitt beslut utan att ha annat att tänka på. Han vill ha en stark avslutning på säsongen med framgångar, och det kanske skulle övertyga honom om att bli kvar - han vet att jag älskar att jobba med honom och att grabbarna verkligen älskar att ha honom här."

"Det är viktigt att vi ger honom så mycket tid som att fatta ett beslut. Jag tror hela pandemin och situationen i landet varit svår, speciellt för honom eftersom han inte talar språket och inte har sina vänner här."

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen