post image

Bekräftat: Cavani förlänger med United

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Edinson Cavani har förlängt sitt kontrakt med Manchester United. 

Cavani har gjort supersuccé i Manchester United och är nu uppe på totalt 15 mål alla turneringar, men det har under en längre tid funnits stora frågetecken kring hans framtid och det har varit allmänt känt att han själv inte varit säker på om han vill bli kvar i Manchester eller flytta hem till Sydamerika.

Men nu har han bestämt sig. Manutd.com bekräftade under kvällen att 34-åringen nu förlängt kontraktet med ett år, fram till sommaren 2022.

Cavani säger:

 

"Under säsongen så har jag utvecklat en stor kärlek för klubben och allting som den representerar. Jag känner ett djupt band till mina lagkamrater och personalen som jobbar bakom kulisserna. De ger mig extra motivation varje dag och jag vet att vi tillsammans kan uppnå stora saker."

"Från den första studen jag kom hit så jag jag länt förtroende från manager. Som spelare som ger den typen av tro en möjligheten att spela sin bästa fotboll och det vill jag tacka honom för. Jag har blivit rörd över hur mycket fansen ville att jag skulle stanna och jag ger allt för att bringa dem lycka och glädje med mina framträdanden på planen. Jag har inte kunnat spela inför Old Trafford-publiken och det är något jag inte kan vänta på att få göra."

Läs mer på Manutd.com

Källa: Manutd.com

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen