post image

Solskjaer om Cavanis förlängning

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger sin kommentar efter att Edinson Cavani förlängt kontraktet med Manchester United. 

Igår kom det för alla Manchester United-fans glädjande beskedet att Edinson Cavani förlänger sitt kontrakt med klubben. Anfallaren, som nu gjort 15 mål alla turneringar har under en period varit osäker på huruvida han vill bli kvar eller resa hem till Sydamerika efter säsongen men efter en strålande period med bra personlig form och bra laganda så bestämde han sig igår för att skriva på ett års förlängning.

"När Edinson skrev på sa jag att han skulle tillföra energi, styrka och ledarskap till den här gruppen och jag har inte haft fel. Han har varit allt jag trodde han skulle vara och mer. Vi kände till hans målsnitt. Men det är hans personlighet som han tagit in i truppen - han har en vinnarmentalitet och en väldigt bra attityd mot allting han gör."

"Edinson är en av de sista att lämna träningsanläggningen och han sätter tonen för de unga spelarna med det professionella sätt han visar upp varje dag. Jag har alltid velat att han ska stanna och få uppleva responsen från våra fans och det här betyder att han förhoppningsvis får den möjligheten."

Läs mer i The Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen