post image

I den klubben hamnar Erling Håland enligt oddsen

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Borussia Dortmund skickade direkt till din email.

Sajten Oddschecker presenterar oddsen för vilken som blir Erling Hålands nästa klubb och de som sympatiserar med Manchester United blir nog besvikna. 

Erling Håland dundrade in mål efter mål under sin tid i RB Salzburg och han köptes i januari 2020 av Borussia Dortmund. 20-åringen hade en helt annan utmaning framför sig i Bundesliga, men han har inte gjort någon besviken. Sedan flytten till Tyskland har det blivit 49 mål på 49 framträdanden och han länkats redan med en flytt till någon av världens största klubbar.

Sommaren 2022 träder en klausul i kraft i hans kontrakt, som möjliggör för klubbar att köpa honom för omkring £67 miljoner men Dortmund – pressade av den ekonomiska verkligheten i pandemins spår – kan fatta beslutet att sälja redan i sommar och då inkassera en väsentligt mycket större summa pengar för spelaren.

 

Det är bara ett fåtal klubbar som kommer vara med i racet - Manchester United, Manchester City, Chelsea och Real Madrid är klubbarna det pratats mest om, och sajten Oddschecker menar att det troligaste är att han hamnar i Manchester City, som en ersättare till Sergio Aguero.

Manchester United har också visat stort intresse för spelaren och man var väldigt nära att signa honom då han lämnade Salzburg. Enligt tidningar som Manchester Evening News så har man gjort det till sin högsta prio att se till att signa norrmannen i sommar, men enligt Oddschecker ligger man inget vidare till i den jakten.

Såhär ser oddsen ut.

  • Manchester City 6/4
  • Chelsea 11/2
  • Real Madrid 6/1
  • Manchester United 10/1
  • PSG 16/1

Enligt transferexperten Fabrizio Romano så är dock även Barcelona en fullt möjlig destination för norrmannen.

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Borussia Dortmund senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Paris Saint-Germain
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Chelsea
Bayern München
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen