post image

Har Barcelona ens råd med en sån megavärvning?

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Barcelona skickade direkt till din email.

Den spanska fotbollsexperten Alvaro Montero pratar om Barcelonas ekonomiska situation och huruvida de har råd att köpa in Erling Håland. 

Mino Raiola och Alf-Inge Håland träffade under torsdagens Barcelonas nya president Joan Laporta för att lyssna på vad klubben har att erbjuda Erling Håland. Men Borussia Dortmund tros kräva minst 150 miljoner euro för att släppa spelaren i sommar och är det en summa som Barcelona har råd att betala i detta nu?

Den spanska fotbollsexperten Alvaro Montero, säger:

”Mino Raiola och Hålands pappa Alf-Inge landade kl 9.30 på El Prat Airport i Barcelona och de hämtades upp av Joan Laportas chaufför. Han körde dem till Camp Nou. De satt sedan i möte i två timmar med Laporta. Det här var det första mötet och klubben ser det som en approach.”

”Det är en bra fråga (om Barcelona har råd med Håland) för vi måste komma ihåg att under de kommande två månaderna fram till juni så måste klubben betala 730 miljoner euro till en enorm skuld de har på mer än 1 miljard euro.”

"De presenterade en prognos häromdagen som visade att de kommer ha förluster på 350 miljoner euro den här säsongen. Nästa säsong kommer de fortfarande ha röda siffror med all säkerhet."

"Om man räknar med att behålla Lionel Messi samtidigt som man signar en enorm spelare som Kylian Mbappe eller Håland, så kan det ändå ta sig till gröna siffror - men inte förrän säsongen 2022/2023."

 

 

Källa: Sky Sports

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Paris Saint-Germain
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Chelsea
Manchester United
Chelsea
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen