post image

Bruno om tacklingen: ”Han bröt nästan min ankel!”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes säger att Brightons försvarare Joel Veltman nästan bröt hans ankel under söndagens match. 

Manchester United befäste sin serieledning i söndags då man slog Brighton hemma med 2-1. Graham Potters lag hade tagit ledningen genom United-bekantingen Danny Welbeck, men Marcus Rashford kvitterade framspelad av Bruno Fernandes.

I samband med framspelningen så tacklades Fernandes av Brightons försvarare Joel Veltman, men Mike Dean lät spelet fortgå – vilket var tur för Manchester Uniteds del. Men Fernandes säger till klubbens officiella TV-kanal MUTV att han inte såg någonting av Rashfords mål eftersom Veltman nästan bröt ankeln på honom.

"Jag såg det inte, för någon bröt nästan min ankel! Men jag är glad för laget och jag är glad för Marcus skull. Det var en bra insats, för som alla vet så har han precis kommit tillbaka från en skada och han hjälpte oss."

"Den här insatsen kom från alla. Pressen vid första målet var bra. Det fick dem att göra fel saker och jag vann bollen och spelade den till Marcus som gjorde mål. Alla är glada när vi vinner och det spelar ingen roll vem som gör målen."

Mason Greenwood nickade sedan snyggt in Paul Pogbas försök till volleyskott och fastställde slutresultatet 2-1, vilket innebär att United nu ligger 2:a i Premier Leauge-tabellen fyra poäng före Leicester.

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

 

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen