post image

Fred: Så hjälper jag min landsman under hans ”svåra” debutsäsong

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fred förklarar hur han motiverar och hjälper landsmannen Alex Telles, under en "svår" debutsäsong i Manchester United. 

Alex Telles köptes från Porto under transferfönstret sista dag i höstas, men speltiden har blivit ganska så begränsad under debutsäsongen, mycket på grund av Luke Shaws storform. Men trots att det bara blivit 18 framträdanden alla turneringar hittills så känner hans lagkamrat och landsman Fred att han gjort en bra första säsong och att möjligheterna kommer att dyka upp i takt med att han acklimatiseras i sin nya miljö.

”Eftersom det är Alex första säsong här så är han ju i acklimatiseringsprocessen. Det är svårt att komma från en klubb som Porto, som också är en storklubb, till en klubb av Uniteds storlek. Det är väldigt svårt. Jag vet själv hur det är. Min första säsong här var väldigt svår.”

"Jag är väldigt glad att jag är här och kan hjälpa Alex under hans första säsong. Även Bruno hjälper honom mycket. Han har haft en bra säsong. Det är stor konkurrens om vänsterbacken mellan honom och Luke Shaw. Shaw spelar också väldigt bra, men när Alex spelat så har han gjort bra framträdanden."

"Jag pratar alltid med honom, säger åt honom att fortsätta jobba hårt, att fortsätta spela bra och att möjligheterna kommer att komma. Att han ska fortsätta jobba och göra sitt bästa på planen när han väl får chansen. Det finns inget mer att säga. Han gör väldigt bra ifrån sig den här säsongen, så grattis till honom."

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen