post image

Bruno: Det måste vi göra bättre nästa säsong för att utmana om titeln

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes ger ett enkelt och tydligt svar på vad Manchester United måste göra bättre nästa säsong för att närma sig Manchester City och utmana om titeln. 

Manchester United slog i söndags Brighton hemma på Old Trafford och befäste därmed sin andraplats i Premier League-tabellen, där man nu ligger fyra poäng före Leicester när säsongen går in i sin slutspurt.

Om United skulle sluta 2:a så är det antagligen över förväntningarna man hade på sig i början av säsongen, men klubben siktar givetvis på att stänga gapet till Manchester City ytterligare nästa säsong. Och Bruno Fernandes ger i en intervju med FourFourTwo ett enkelt svar på hur – vinna fler matcher på hemmaplan.

"Vi måste vinna fler matcher. Det är tufft i England eftersom matcherna är så jämna. Alla lag har en verklig chans att vinna matchen. Det är 50/50 inför varje match och det ser vi på resultaten. Men vi gör bättre ifrån oss nu. Vi kan bara inte tappa så många poäng på hemmaplan, men vi ligger tvåa och i början av säsongen så var det inte många som trodde att United skulle ligga tvåa."

"Efter några dåliga matcher i början av säsongen så sa ingen att United skulle nå toppen av tabellen, men vi ignorerade vad folk på utsidan sa. Vi visste vad vi själva hade sagt internt, vi hade tro på att saker skulle bli bättre och de har det blivit. Vi måste fortlevande vara det bästa United vi kan vara, men vi har blivit bättre."

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Manchester United
Chelsea
Arsenal
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen