post image

Bruno: Vi tjafsar alltid om vem som är bäst

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes berättar om en pågående fight mellan honom och hans Manchester United-kompisar Fred och Alex Telles. 

Bruno Fernandes säger i en intervju med Manchester Uniteds officiella hemsida att han och de goda vännerna Fred och Alex Telles ofta skämtsamt tjafsar om vem / vilka som är de bästa spelarna genom tiderna. Och att nationalitet ofta färgar åsikterna.

”Vi tjafsar alltid eftersom de (Telles och Fred) säger att Pele var den bästa spelaren i fotbollshistorien och jag säger alltid att Cristiano är det, såklart. Enligt mig så är det både Cristiano och Messi. Jag säger alltid att båda har skapat historia under så många år och var på toppen under så många år.”

"Och precis som jag så har de ju aldrig ens sett Pele spela, så de kan inte säga att han är den bästa eftersom de aldrig såg honom. De säger så bara för att de är från Brasilien och det är så de säger i Brasilien."

"Vi brukar också tjafsa om Rivaldo och Figo och vem som är bäst av dem. Men jag som portugis kommer alltid att försvara mina spelare. Det spelar ingen roll om jag gillar dem eller ej. Jag försvarar de portugisiska spelarna varje gång. Så det här är ett tjafs mellan brasilianare och portugiser, men det är ju mer som ett skämt."

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen