post image

Pogba om sin relation till Bruno Fernandes: Vi förstår varandra

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba pratar i en intervju med Sky Sports om sin relation till Bruno Fernandes och deras samarbete ute på planen. 

När Bruno Fernandes kom till Manchester United I slutet av januarifönstret 2020 så gjorde han direkt ett enormt avtryck med sin stora kvalité på planen och med sin stora personlighet och sina tydliga ledaregenskaper. Vid den tidpunkten var Paul Pogba skadad och det diskuterades mycket hur de två stjärnorna skulle fungera ihop ute på planen, men när Pogba återvände stod det snabbt klart att duon fungerade mycket bra ihop och kompletterade varandra på bästa sätt.

I en intervju med Sky Sports pratar Pogba om sin relation till Fernandes och berättar bl.a att han brukade studera honom i matcherna under den perioden han var skadad, för att ha bättre förutsättningar att snabbt anpassa sig och hitta ett givande samspel när han väl återvände.

"När Bruno kom så jag skadad, så jag spelade inte just då. När jag kom tillbaka från min skada så var jag tvungen att anpassa mig till ett lag som hade haft väldigt bra resultat. Jag spelade i en djupare roll på mittfältet och vi hittade ett sätt att spela ihop som gick ut på att få bollen till Bruno, att vara offensiv och försöka ta sig in i boxen. Jag tyckte det fungerade bra med Bruno. Jag anpassade mig väldigt bra till honom - han förstår mig och jag förstår honom."

"När jag var skadad så brukade jag studera hur han spelade. Han hade så stor inverkan på laget och han har hjälpt laget att ta oss dit vi är i dag. Jag ser Bruno som en dynamisk, offensiv och kreativ mittfältare med toppkvalité - hans passningar är världsklass och hans skott är väldigt bra."

"Hans personlighet är väldigt stor och för att kunna spela i den här stora klubben så måste man ha den typen av personlighet för att spela och vara dominerande så som han var när han kom. Han pratar väldigt mycket. Han måste prata. Och det är det första intrycket jag fick av honom."

"Det är bra att ha folk med personlighet. Han tillför något annorlunda. Han tog något nytt till laget och klubben och han acklimatiserade sig direkt. Alla gillade honom och hans fotboll passade laget och allt gick bra."

 

Källa: Sky Sports

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen