post image

Brunos målsättning. Så många mål ska jag göra den här säsongen

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes förklarar vilken siffra han har sikte på gällande den personliga målstatistiken för säsongen. 

Bruno Fernandes var en av planens absoluta giganter när Manchester United krossade Roma med 6-2 på Old Trafford i går kväll, med två mål och två assist. Portugisen har varit en enormt viktig spelare för United sedan han kom från Sporting vintern 2020, men möjligen hade framträdandena sett lite mindre dominerande ut på sistone och gårdagens mål var faktiskt hans första spelmål sedan i mitten av februari (även om han satt tre straffar under tiden).

Gårdagkvällens dubbel tog hans totala målskörd för säsongen till 26 och efter matchen pratade han om vad den personliga målsättningen är, gällande målproduktionen:

"Jag gjorde 32 i Sporting så jag förväntar mig att passera det! Mitt mål är varje gång att göra bättre och bättre ifrån mig så mitt mål nu, som alla vet, är att vinna troféer. För mig personligen är mitt mål att bli bättre för varje säsong. Om jag gör 32 mål en säsong så kan jag göra bättre nästa."

"Jag vet att det är ett högt nummer, men varför inte? Om man drömmer om det och kämpar för det så kan man klara det. Jag kommer försöka bli bättre där och även försöka slå fler assist. Min bästa assist-säsong var 20 stycken. Jag vet inte hur många jag har den här säsongen, men jag måste nå den nivån igen."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen