post image

Solskjaer: ”Pogba vet vad jag vill”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att han är mycket nöjd med hur klubbledningen jobbat med rekrytering och förstärkt truppen under de senaste åren och han säger att han gärna vill att Paul Pogba fortsätter vara en viktig kugge i bygget. 

Paul Pogbas kontrakt med Manchester United går ut sommaren 2022 och det har ryktats om att han kan komma att säljas redan i sommar. Hans agent Mino Raiola sa så sent som i december att Pogba inte hade någon framtid i Manchester United och att klubben bör sanktionera en försäljning i sommar om man inte vill tappa honom på fri transfer om ett år.

Men det ryktas till och från om att Pogba kan göra en kovändning och istället förlänga kontraktet. Fransmannen tycks trots allt trivas bra i klubben och med sina lagkamrater. Möjligen beror det på hur konkurrenskraftiga Manchester United ser ut i en given period. För det är ingen hemlighet att Pogba vill inkassera troféer och om han känner att han har chansen att göra det i United, så bör det åtminstone öka chanserna att han förlänger kontraktet.

Inför kvällens match mot Brighton fick Ole Gunnar Solskjaer frågan om Pogbas framtid i Manchester United:

"Paul är en spelare vi vill se i Man United och vi vill se honom spela bra. Bara att ha honom tillbaka fit för de sista två månaderna kommer att vara viktigt för oss. Vi vet att han kan vara skillnaden mellan många många poäng eller att nyckeln till att gå långt i Europa League. Fokus är nu på att avsluta säsongen starkt, men Paul vet vad mina tankar är."

Och gällande värvningar och planer inför sommaren, svarade Solskjaer:

"Vi vill alla att truppen ska vara klar så fort som möjligt, men det är inte jag som sköter förhandlingarna så det kommer jag lämna till klubben och hittills tycker jag vi gjort ett väldigt bra jobb. Vi har fått de transfermål vi väldigt gärna velat ha och vi har byggt och förstärkt truppen och den här sommaren har vi återigen en möjlighet att göra det - även om det här fönstret kommer bli annorlunda mot alla tidigare fönster med tanke på pandemin och det faktum att alla klubbar förlorat pengar."

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Paris Saint-Germain
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Manchester United
Chelsea
Arsenal
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen