post image

Dortmund om Håland och Sancho: Vi har ingen parallel plan

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Borussia Dortmund skickade direkt till din email.

Borussia Dortmunds VD Hans-Joachim Watzke ger en kommentar kring både Erling Håland och Jadon Sanchos framtid i klubben. "Vi har ingen parallell plan" säger han. 

Förra sommaren var Jadon Sancho antagligen den mest omtalade spelaren. Han länkades dagligen med Manchester United, men Dortmund insisterade på transfersumman £109 miljoner och vägrade tumma på sin värdering. Den här sommaren är det istället hans lagkamrat Erling Håland antagligen ses som sommarens stora namn, men Sancho ska inte glömmas bort – även han kan komma att lämna klubben.

Dortmunds VD Hans-Joachim Watzke tycks dock känna sig ganska säker på att man kommer lyckas behålla duon eftersom effekterna av pandemin kommer påverka klubbars transferbudget – och prislappen på både Håland och Sancho förväntas vara väldigt hög.

"Vi har ingen parallell plan. Vi kommer diskutera med Erling, hans far och hans agent Mino Raiola. Vi vill också att han ska vilja stanna med oss och göra mål för BVB nästa säsong med övertygelse. Det finns ingen alternativ plan" säger Watzke till Goal.com.

"Jag kommer inte delta i spekulation. Det är inte bra. Jadon Sancho har varit med oss mycket längre än Erling Håland. Men vi måste prata med Jadon också. Om vi får ett exceptionellt bud så kommer vi diskutera det med spelaren och agenten, som alltid. Men jag är ganska så säker på att transfermarknaden bara kommer att nå en väldigt begränsad nivå den här sommaren. Speciellt i storklubbarna kan man se vilka sår som coronapandemin har skapat. Och det är inga små sår som läker på några veckor."

Vad Dortmund skulle anse vara ett acceptabelt pris för Sancho har det faktiskt inte skrivits så mycket om. Han har i sommar två år kvar på sitt kontrakt och prislappen bör rimligtvis vara något lägre än förra sommaren.

Håland däremot, sägs man kräva omkring £150 miljoner för att släppa.

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Borussia Dortmund senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Paris Saint-Germain
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Chelsea
Manchester United
Chelsea
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen