post image

Fernandes: Därför knuffade jag omkull Fred

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes förklarar det något ovanliga målfirandet efter att Fred gjort mål för Manchester United i söndagens match mot Tottenham. 

Manchester United stod för en briljant insats borta mot Tottenham i söndags kväll och vann matchen med 3-1. Det var den något ovanlige målskytten Fred som öppnade målskyttet efter att han hållit sig framme på en retur på ett skott från Edinson Cavani och under målfirandet så puttade Bruno Fernandes ned brassen på marken då han stod på knä.

Det var givetvis en knuff med mycket kärlek i och Bruno förklarar varför målet var värt ett firande som stack ut från det vanliga.

 

"Det berodde på att Fred normalt aldrig gör mål. Så när han gör mål så måste vi göra något annorlunda. Nästa mål kommer väl om ett år för jag tror senast han gjorde mål för oss var mot Club Brugge för över ett år sedan. Så vi måste göra något minnesvärt när han gör mål."

Fred och Bruno, som båda pratar portugisiska, är nära vänner och efter att Fred gjort de där två målen i matchen mot Club Brugge i februari 2020, så pratade Bruno med Uniteds officiella podcast om saken.

"Jag satt i matsalen med Fred och på TV:n visade MUTV alla Paul Scholes mål för Manchester United. Vi hade precis ätit men vi stannade kvar och tittade på alla målen. Och det var kul för jag pratade med Fred och sa till honom - "du ser vad Paul Scholes gjorde. Du måste hålla dig närmare mål för om du inte gör det så kommer du aldrig göra mål! Och sedan i den matchen så gjorde han två mål!"

Målet mot Spurs var Freds blott andra Premier League-mål och hans fjärde totalt. Det första ligamålet kom mot Wolverhampton 2018.

 

Källa: Manutd.com

Bild:Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen