post image

M.E.N: Sancho pushar för flytt

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News så pushar Jadon Sancho sin agent för att få till en flytt från Borussia Dortmund. 

Manchester United jagade Jadon Sancho hela förra sommaren, men Dortmund var stenhårda i sin värdering på £109 miljoner och United ville inte möta den prislappen.

Dortmunds sportchef Michael Zorc bekräftade nyligen att man redan förra sommaren hade ett gentlemannaavtal med Sancho om att han fick lämna om rätt villkor uppfylldes. Vid den tidpunkten uppfylldes uppenbarligen inte dessa villkor, men den här sommaren tros bli sommaren då Sancho återvänder till England och det har den senaste tiden ryktats om att Dortmund kan vara redo att acceptera ett bud på omkring £75-80 miljoner – dvs en rejäl minskning från förra sommarens prislapp.

Manchester Evening News skriver i dag att 21-åringen var besviken över att det inte blev någon flytt till United förra sommaren och att han nu pushar sin agent Emeka Obasi för att säkerställa att en transfer sker under det stundande fönstret.

Huruvida det blir till Manchester United eller någon annan klubb återstår att se. Men Manchester Evening News menar att United inte uteslutit en Sancho-värvning.

Läs mer i Manchester Evening News. 

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen