post image

Fabrizio om Sancho-racet: Hans position har inte förändrats

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fabrizio Romano säger att Jadon Sancho fortfarande är mycket intresserade av en flytt till United, men att racet är mer öppet än i fjol. 

United och Dortmund lyckades aldrig enas om Sancho-affären förra sommaren. Den här sommaren däremot, förväntas han lämna Dortmund och Manchester United ses som den stora favoriten till hans signatur, även om United nu inte är ensamma i racet längre.

Transferexperten Fabrizio Romano pratade med The United Stand om Jadon Sancho och alla andra spelare United kopplats ihop med inför det stundande fönstret.

"Det är ett öppet race, det är vad jag hört. Förra sommaren var Manchester United ensamma i racet och hade möjligheten att signa Sancho. De var väldigt nära men de signade honom inte. Nu är United i racet och spelaren skulle älska möjligheten att gå till Manchester United, så hans position har inte förändrats."

"Han skulle älska att gå till Manchester United. Men även Liverpool tittar på spelaren och kan vara intresserade om de säljer några offensiva spelare. Låt oss se vad som händer med Chelsea. Just nu har jag hört att Chelsea inte haft något officiellt med hans agenter eller Dortmund."

Lyssna på Fabrizio Romano i The United Stand på Youtube.

 

Källa: Youtube

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen