post image

Uppgifter: Två engelska klubbar börjar få kalla fötter

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt journalisten Oliver Hold på Daily Mail så börjar två av de sex Premier League-klubbarna känna sig nervösa efter de senaste dygnens kritikstorm. 

Enligt Daily Mails chefsskribent Oliver Holt så har två av de sex engelska klubbarna som står bakom Superligan nu börjat få kalla fötter och de första sprickorna sägs ha uppstått i planen på utbrytarligan.

Det var i söndags som 12 av Europas stormakter, med en styrelse där Manchester Uniteds ägare Joel Glazer är vice ordförande och Real Madrids president Florentino Perez är ordförande, lät meddela att man kommer skapa en nya turnering som ska konkurrera med Champions League.

Sedan nyheten slog ned som en bomb i fotbollsvärlden under söndagen så har uppgifterna mötts av enormt skarp kritik från alla håll och kanter och UEFA och FIFA har hotat med de hårdaste av sanktioner samtidigt som ESL själva menar att de redan vidtagit juridiska åtgärder för att hävda sin rätt mot UEFA och se till att klubbarna som står bakom initiativet inte bestraffas.

Det som skett på den de högsta maktinstanserna inom fotbollen har kallats "inbördeskrig eller krig" och fotbollen så som vi känner den är under hot. Nu skriver Oliver Holt på Daily Mail att han har uppgifter om att två av klubbana kan vara på väg att backa.

"Hearing the first cracks may be beginning to appear in the ugly, misshapen edifice of the ESL. Told two English clubs are close to losing their nerve." skriver Holt på sin Twitter.

Florentino Perez gav dock en omfattande intervju under gårdagskvällen, där han bl.a att sa att det kontrakt som de 12 grundarklubbarna skrivit på är bindande.

 

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Det är vårat Manchester United som pushar för denna super ligan mest av alla. Det är förbindelsen med de amerikanska ägarna och den amerikanska banken som lyser så starkt, ingen annan har de kontakterna till USA. Glazers dödar det som varit mig så kärt under så lång tid. Andra klubbar har dragits in med sina ägares girighet, men tro mig det är Glazers som lockat alla med tanken om en ny rikedom varje säsong. Det är vårat fel. Den utbrytargrupp som stack när Glazers tog över, besparar sig denna smärta till en viss del. Önskar jag hade tagit det beslutet också vid den tiden.

    7
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen