post image

Solskjaer förtegen om Uniteds intresse i Håland

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer fick under sin presskonferens frågan om Manchester United är en av klubbarna som jagar Erling Håland inför transferfönstret. 

Det skrivs allt mer om Erling Håland i takt med att säsongen lider mot sitt slut och sommarens fönster närmar sig. Han länkas just nu starkt med de flesta storklubbarna och hans agent Mino Raiola och hans far Alf-Inge reser just nu runt och för samtal med klubbledningar – igår mötte de både Barcelona och Real Madrid.

Manchester United ses lite som en outsider i racet, enligt flera tidningar. Chelsea och Manchester City är enligt oddsen mer troliga destinationer för norrmannen, men Manchester Uniteds intresse är väl dokumenterat sedan lång tid tillbaka.

Ole Gunnar Solskjaer – som jobbade med Håland i Molde – försökte värva honom redan i januari 2020, då han lämnade Salzburg och hamnade i Dortmund och han har medgett att han fortfarande håller kontakten med sin landsman.

Under dagens presskonferens inför söndagens match mellan Manchester United och Brighton fick Solskjaer frågan om United är en av klubbarna som försöker värva anfallaren.

"Nå, jag fokuserar på de kommande två månaderna. Vi fokuserar på de som är här. Även om jag tidigare jobbat med Erling så är det inte rätt av mig som manager för Man United att prata om honom. Han kommer fatta sitt eget beslut. Jag tror man vill göra sina affärer i det tysta och föra sina samtal i det tysta, men nuförtiden finns det plattformar överallt, det finns nyheter och media gör det svårare nu."

"Det är många rykten. Förhoppningsvis kan vi sitta här med spelare som ingen har skrivit om! Vi sköter vår rekrytering, vår socuting och de spelarna vi är intresserade av på rätt sätt hoppas jag och känner jag. Vem vi är intresserad av, vem vi ska försöka värva - det kommer jag inte kommentera."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Paris Saint-Germain
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Chelsea
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen