post image

Rice stora Champions League-dröm

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om West Ham skickade direkt till din email.

Declan Rice säger att han hela livet drömt om att få spela i Europas finrum. Gör han det med West Ham eller i någon annan klubb nästa säsong?

West Ham gör en mycket stark säsong och ligger inför de avslutande omgångarna på femteplats i Premier League, bara tre poäng bakom Chelsea på fjärdeplatsen. Declan Rice – som är starkt länkad med bl.a Manchester United – säger i en intervju med BBC att han känner att drömmen om spel i Champions Leauge (troligen Europa League) är nära:

”Att få höra den där Champions League-musiken spela, det är där jag vill vara. Det är så speciellt. Jag kan inte ens beskriva det. Som grabb är det ens dröm – först att spela i Premier League och även att slåss om Champions League.”

 

"Folk säger att vi är en mittenklubb och de senaste tre säsongerna har vi slagits för att hålla oss kvar. Men det här som vi gör just nu har alltid funnits där. Det var bara en tidsfråga. Vi är glödheta."

"Vi är på väg att göra West Hams bästa säsong i Premier League. Det i sig är en bedrift och fansen är väldigt exalterade. Och det finns en stor chans att vi kommer ta någon sorts Europaplats."

Frågan är om Rice representerar West Ham i Europa nästa säsong, eller om han går vidare till en större klubb under sommaren.

Källa: BBC, MEN

Bild:Bildbyrån

Mest lästa West Ham senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen