post image

Moyes: Då skulle vi överväga en försäljning

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om West Ham skickade direkt till din email.

David Moyes medger att West Ham kan komma att sälja sina bästa spelare, men säger samtidigt att det kommer krävas stora pengar för att klubben ska vara beredda att släppa spelare som Declan Rice och Tomas Soucek. 

West Ham går bra under David Moyes ledning och när säsongen nu går in i sin slutspurt så är man en av klubbar som är med och fightas om de där så viktiga Champions League-platserna. Om klubben skulle missa CL-platsen så är risken större att lagets stora stjärnor – spelare som tex Tomas Soucek och Declan Rice – ser sig om efter nya klubbadresser, men Moyes tror inte att tabellplaceringen kommer bli en avgörande faktor i frågan att lyckas hålla kvar sina bästa spelare.

”När vi signade Tomas Soucek så tog vi in honom för att hjälpa oss undvika nedflyttning. Declan Rice spelade i det laget och Jesse har kommit in för att hjälpa oss. Om vi behöver Champions League för att behålla dem? Jag tror alla dessa spelare skulle säga ett stort tack till West Ham för att ha hjälpt dem få deras karriärer på rätt kurs igen. Jag hoppas vi kan nå Champions League, men om vi inte gör så ser jag inte det som en anledning till att vi inte skulle kunna behålla dem. Det viktigaste för alla spelare är att de ser att klubben utvecklas och att de individuellt gör framsteg.”

 

Declan Rice dock har länge länkats med storklubbar som Chelsea och Manchester United och Moyes medger att man skulle överväga en försäljning om rätt bud inkom. Men han understryker att det skulle krävs en stor summa pengar.

"Jag alla klubbar kan lägga bud på spelare, men vi har inte fått några stora bud. Jag hoppas vi inte får några heller, men om vi får det så skulle vi precis som alla andra klubbar överväga dem. Jag har tidigare sagt att det skulle krävas Bank of England och The Royal Bank om Scotland för att få honom (Rice)."

 

Källa. MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa West Ham senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Chelsea
Manchester United
Chelsea
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen