post image

F.d spelaren: Det blir en avgörande värvning

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Manchester United-spelaren Keith Gillespie tror att Declan Rice kan bli en viktig del i Manchester United bygge. 

Manchester United tros vara på jakt efter en ny sittande mittfältare och en spelaren som ofta länkats med klubben är West Hams skicklige engelsman Declan Rice. Och den f.d United-spelaren Keith Gillespie anser att han skulle göra laget till en titelkandidat.

”Man tittar på lag som gör bra ifrån sig och de har alltid en bra sittande mittfältare. Man tittar på Leciester (när de vann PL) och hur avgörande Kante var för deras framgångar. Fernandinho har varit så avgörande för Manchester Citys framgångar och Rodri kommer vara de under de kommande åren för han är en fantastisk spelare.”

”Vi kan se att Declan Rice är bekväm med bollen, han använder bollen bra och man behöver en sån spelare. Det är en position de behöver förstärka på.”

 

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Kessie från AC Milan eller Milikovic-Savic från Lazio. Båda är monster som löper överallt och används som två-vägs spelare. Behöver någon som gör ’impact’ direkt utan utvecklingstid. Rice har fortfarande ett par år innan han är ”färdig”. Problemet med Kessie och SMS är att de är potentiella ”Veron”-spelare. Extremt duktiga men används inte på rätt sätt.

  3
  0
 2. Är inte Rice bara en bättre version av McT?
  Ska vi köpa en 6a så ska det vara absolut världsklass på den.
  Han ska klara det defensivamittfältet på egen hand och ska gr offensiv frihet för dom 5 stycken grabbarna som är kvar på fältet och anfallet.
  Ett lag som Manchester United ska inte spela med två sittande mittfältare som inte kan skapa något framåt.

  2
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen