post image

Flera storklubbar ute efter Declan Rice

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester City skickade direkt till din email.

Daily Mail hävdar att flera av Premier Leagues största klubbar är ute efter West Hams skicklige mittfältare Declan Rice. 

Manchester United har länge länkats med en värvning av Rice och det har inför sommaren pratats om att man kan använda Jesse Lingard – som just nu gör succé i West Ham – som en delbetalning och motvikt i en affär som tar Rice till Old Trafford.

Men United är inte den enda klubben som är ute efter engelsmannens signatur. Chelsea har också länkats med spelaren och enligt Daily Mail kan även Manchester City vara redo att lägga ett bud, beroende på hur Fernadinhos framtid ser ut.

Läs artikeln i Daily Mail. 

 

 

 

Källa: Daily Mail

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester City senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Football technically (YT) visar massa snack på planen som mikrofoner plockar upp. Där hör man t ex Solkjaer säga till Maguire att snacka med Rice medans Rice går bredvid. Maguire frågar sedan Rice om han kommer till nästa säsong, vilket gör Rice väldigt obekväm ser man.

    OGS försöker samma taktik som Fergie hade, att spelarna visste om att de var uttänkta mål för klubben redan innan det kom ett bud.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen