post image

Guardiola om den otippade förlusten mot Leeds

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester City skickade direkt till din email.

Pep Guardiola menar att Manchester Ciyts brist på aggressivitet var den stora anledningen till lördagens otippade förlust mot Leeds. 

Manchester City åkte under lördagseftermiddagen på en oväntad förlust hemma mot Leeds med 1-2. Stuart Dallas satt gästerna i ledning i första halvlek och Ferran Torres kvittering räckte inte för att rädda en poäng åt City. Dallas satte nämligen sitt andra för dagen då han på stopptid fastställde slutresultatet till 1-2, och Leeds tog hand om samtliga poäng.

Pep Guardiola hävdade efter matchen att City saknade aggressivitet och förmåga att förvalta bollen på offensiv planhalva:

"Elva mot Elva var jämnt och vi släppte in ett mål vi kunde ha undvikit. Vi var inte tillräckligt aggressiva på de ytorna. Vi tog oss in på offensiva positioner men vi kunde inte göra målet och efter att de fick en utvisning (i 45:e minuten) så skapade vi inte tillräckligt och vi släppte in ett mål till. Sånt kan hända. Det är ett fantastiskt lag så jag gratulerar. Vi kunde inte skapa klara chanser. Grabbarna försökte men vi kunde inte göra det."

City behöver nu elva poäng på sina sex resterande matcher för att säkra Premier League-titeln och man skulle ändå ligga åtta poäng före Manchester United, även om United skulle vinna de två matcher de har till godo - mot Spurs och Burnley.

 

Källa: Daily Mail

Mest lästa Manchester City senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester City
Manchester United
Manchester United
Manchester City
Manchester United
Tottenham
Tottenham
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen