post image

Pep: Då köper vi ingen anfallare. Det är omöjligt!

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester City skickade direkt till din email.

Pep Guardiola pratar om Manchester Citys förutsättningar att signa en ersättare till Sergio Aguero och menar att det är en omöjlighet att betala den typen av summor det pratas om för spelare som Erling Håland och Harry Kane. 

Sergio Aguero kommer lämna Manchester City efter tio framgångsrika år i klubben och han lämnar som klubbens meste målgörare genom tiderna med 287 mål 384 matcher. Det lämnar givetvis ett stort tomrum och han måste ersättas av en ny målspruta.

Den spelare det pratas allra mest om är Erling Håland – som just nu länkas med de flesta storklubbarna inför sommaren. Men det ryktas om att Dortmund kommer att kräva minst 150 miljoner euro för att sälja norrmannen och även övriga anfallare som City länkats med – Romelu Lukaku och Harry Kane – förväntas kosta enorma summor.

 

Och Pep Guardiola menar att det är omöjligt, till och med för en rik klubb som Manchester City, att betala den typen av pengar för en spelare i det rådande ekonomiska klimatet.

"Det finns stor risk att vi inte signar någon anfallare i sommar. Vi har tillräckligt med spelare i laget just nu och vi har intressanta spelare i akademin, så det finns en stor risk att vi pga av den ekonomiska situationen i världen just nu inte kommer signa någon anfallare till nästa säsong."

"Med dessa priser så kommer vi inte köpa någon anfallare. Det är omöjligt, vi har inte råd! Det kommer inte att ske. Alla klubbar kämpar ekonomiskt just nu och vi är inget undantag. Jag vet inte vad som kommer att hända. Kanske att det kommer hända, men kanske att vi inte kommer att köpa någon anfallare till nästa säsong. Som det ser ut i dag så är det större chans att vi inte köper någon anfallare" säger Pep.

Källa: Sky Sports

Bild: Bildbyrån

 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Tottenham
Borussia Dortmund
Barcelona
Borussia Dortmund
Tottenham
Manchester United
Manchester United
Tottenham
Chelsea
Manchester City
Borussia Dortmund
Manchester City
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen