post image

City siktar skyhögt i sommar. Förväntas göra två storvärvningar

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester City skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så är Pep Guardiola angelägen om att kapitalisera på den goda formen och stärka upp sitt Manchester City ännu mer. 

City går som tåget och har den här säsongen chansen på en fyrling – Premier League, Champions League, FA Cupen och Ligacupen. City är redan nu en skrämmande motståndare för de flesta lagen, men nästa säsong kan laget komma att bli än mer skräckinjagande – om man skulle lyckas ro sina transferplaner i hamn.

Igår förekom uppgifter i Spanien, i tidningen Sport, om att City inte planerar att på nytt ge sig efter Lionel Messi, men nu menar tidningen The Sun att planerna på att hämta in argentinaren lever i allra högsta grad. City var nära att värva Messi förra sommaren då han gick ut offentligt och förklarade att han ville lämna Barca. Han blev dock kvar mot sin vilja och hans inställning till klubben tros ha förbättras avsevärt sedan dess, med tanke på att både president och manager bytts ut. Men enligt The Sun så kommer det alltså inte att stoppa City från att försöka.

Daily Mail menar å sin sida att spelaren som toppar Guardiolas önskelista är Jack Grealish samt Erling Braut Håland. Duon skulle sannolikt kosta en bit över £200 miljoner och skulle onekligen visa intention och att klubben inte är mätt på framgångar.

Intresset för Håland är dock stort på transfermarknaden och Manchester City kan räkna med hård konkurrens. Men skulle de lyckas vinna racet om Håland och antingen Grealish eller Messi, ja då blir det ingen rolig tid framöver för klubbens konkurrenter.

 

Källa: Daily Mail, The Sun

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester City senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester City
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen