post image

Ferdinands tips till United: Kan ni inte få dem, så satsa på honom

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand säger att Manchester United borde satsa på att försöka värva Dominic Calvert-Lewin om de båda förstavalen visar sig omöjliga att ro i hamn.  

Manchester United tros vara på jakt efter en klassanfallare i sommar, en sån där 9:a som kan stänka in många mål på en säsong. Ryktena är många om både Erling Håland och Harry Kane, men båda förväntas bli väldigt svåra att värva och enormt dyra.

Rio Ferdinand ser en möjligen lättare lösning – Evertons skyttekung Dominic Calvert Lewin.

”Jag älskar Dominic Calvert-Lewin. Jag har sett Everton många gånger i år och han är en spelare som gör försvararna nervösa. Han är inte en spelare man vill möta. Han är aggressiv och attackerar bollen. Jag pratade med Carlo Ancelotti tidigare i år och han pratade då om Inzaghi och sa att han inte behövde många chanser på sig för att göra mål. Jag ser på Calvert-Lewin i år att han lyssnat på det och tagit det till sig. Han är ju uppenbarligen en spelare som vill bli bättre och det ser man på hans spel nu.”

"Vi har sett resultatet av det - han har tagit sig in i Englands trupp genom att göra mängder av mål i och runtomkring straffområdet. Och han gör även de där "fula" målen. Jag tycker han vore en fantastisk värvning för Manchester United. Han skulle förvalta chanser som skapats av Fernandes, Pogba, Rashford, Greenwood etc."

"Det handlar om huruvida Ole ser det något som möjligt. Kommer jag få spelare som Håland eller Kane? Om någon av de två blir tillgängliga så skulle de ju vara förstavalet så länge pengarna inte är galna och det är görbart."

Den 24-årige engelsmannen har hittills gjort 14 Premier League-mål för Everton den här säsongen och ligger på 5:e plats i skytteligan.

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen