post image

Rio: Man hade chansen att bygga en vinnarkultur

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand ger sin syn på Manchester Uniteds finalförlust mot Villareal och vad förlusten innebär för laget. 

Manchester United har inte vunnit en titel sedan man slog Ajax i Europa League-finalen på Friends Arena för fyra år sedan. Man har dock tagit kliv i rätt riktning under Solskjaer, men för att verkligen skapa en vinnarkultur så behöver man vinna titlar.

Igår hade man en stor möjlighet att vinna Europa League och lägga grunden för nya framgångar nästa säsong, men man misslyckades.

"Om man tittar på hela säsongen så har de blivit bättre än vad de var förra säsongen" säger Rio Ferdinand till BT Sport. "Man ser att de sakta men säkert går i rätt riktning. Det här var en möjlighet att skapa en vinnarkultur i klubben. Det var testet ikväll och Ole Gunnar Solskjaer och hans lag misslyckades med det. Man måste vara ärlig och rak - det är ett faktum."

"Man försöker bygga en vinnarkultur, man försöker skapa en miljö där spelarna blir en enhet och ett lag som är vana vid att spela i den här typen av situationer. Tar man sig till final så är man där för att vinna den och gör man det inte så är det ett misslyckade."

 

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Åren efter SAF har format våra spelare. Den vinnande kulturen som fanns i klubben är bortblåst, och vinner man bara ”en hel del” så är det bra nog. Mitt mål som jag ville inför denna säsongen var att säkra CL spel två år i rad nu. Det talar för sig självt. Den vinnande mentaliteten som fanns, är som bortblåst och har snarare handlat om att sträcka sig efter något att hålla tag i så man inte faller. Man griper tag i vad som helst och klappar sig själv om ryggen. ”Två år CL spel i rad”, mitt 15 år yngre jag hade skakat på huvudet och sagt: ”Du är bara sorglig.”

    8
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen