post image

Rio: Lindelöf är bra i Sverige men håller inte för United

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand anser att Victor Lindelöf gör starkare insatser under landskamperna än vad han gör för Manchester United. 

Sverige krigade igår till sig en poäng (0-0) mot Spanien i sin öppningsmatch i EM och Victor Lindelöf utsågs till Man of the Match. I United får han dock sällan erkännanden och det förekommer ständiga rykten om att klubben vill värva in en bättre mittback som ska vara partner till Harry Maguire.

Rio Ferdinand anser att Lindelöf ser ut som en mycket bättre spelare i landslaget än i United och han tillhör en av de många personer som anser att United behöver rekrytera en ny kollega till Maguire för att ta ytterligare ett kliv mot toppen.

"Jag tycker att landskamperna passar honom bättre. Premier League går väldigt fort. Fysiken i Premier League också. Landskamper är mer en tänkande försvarares typ av match. Med i det här laget (Sverige) tycks han vara huvudpersonen. Han tar sig an ansvaret och jag tycker det passar honom."

"När han spelar för Sverige tycks han vara en annan spelare mot den han är i Manchester United. Jag känner bara att det finns frågetecken kring hans samarbete med Maguire. Maguire kom in för stora pengar och han kommer att spela. Kompletterar Lindelöf honom tillräckligt bra för att United ska vara ett riktigt topplag. Jag är inte säker på det."

Källa: BBC, MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Alla tittar på siffran Maguire köptes in för men ser inte hans bolltapp, hans björnkramar med två armar runt spelare och hur han inte gör några nickmål. Kjaer för £5m värderar jag högre än Maguire.

    12
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen