post image

Rio Ferdinands budskap till Glazer-familjen: Det måste ni göra

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand förklarar varför det kommer bli väldigt svårt för Glazer-familjen att vinna någon som helst respekt från fansen. "De måste visa sig. Svara på frågor. Prata med fansen" säger United-ikonen. 

Manchester United-fansens Glazer-hat har fått nytt liv efter klubbens medverkan i planerna på Superligan. I söndags protesterade 1000-tals United-fans på gatorna i Manchester, vilket ledde till kaos och en uppskjuten match mot Liverpool. Inför gårdagkvällens match mot Roma så pratade Rio Ferdinand om hur ägarfamiljen hamnat på kant på supportrarna och de kulturella skillnader som ligger till grund.

”Jag har hittat ett citat från Joel Glazer från MTUV när de tog över klubben 2005. ”Fans är livskraften i den här klubben. Vi kommer att kommunicera. Och sedan har de inte kommunicerat tills för två veckor sedan.”

"De förstod inte att de hade köpt en klubb som var stöpt i historia och en enorm del av det är att vara en del av samhället. Samhället är hörnstenen i den här fotbollsklubben och i alla andra klubbar i det här landet. Det är vad de inte förstår. Det är en kulturell skillnad."

Läs mer från Rio Ferdinand i The Mirror. 

 

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen