post image

”Vi borde aldrig ha släppt honom”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Leicester skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Jonny Evans är en spelare som aldrig borde ha tillåtits lämna Manchester United och att han representerar den spelartyp man vill ha i lagets ryggrad. 

Leicesters mittback Jonny Evans spelade många år i Manchester United, men såldes av Louis Van Gaal till West Bromwich sommaren 2015, innan karriären fortsatte vidare till Leicester 2018.

I kväll möts Leicester och Manchester United i kvartsfinal av FA Cupen och Evans kommer ställas mot sin gamla klubb. Och inför matchen säger Ole Gunnar Solskjaer att den nu 33-årige mittbacken aldrig borde ha tillåtits lämna Manchester United:

"Ni vet, Jonny Evans borde ha varit en Manchester United-spelare nu såklart. Men ibland tar fotbollen en till andra platser, när managers byts. Jag är säker på att Jonny Evans känner starkt för Manchester United och vi känner för starkt för honom. Så det är härligt att se att han spelar så bra som han gör där."

"Men absolut, grabbar från trakten. Jag kallar dem grabbar från trakten, ni vet vad jag menar - vi vill ju bygga vårt nästa ungdomslag på spelare som Jonny kan man säga. Med spelare som Mason, Scott och Dean och alla dessa grabbar. Men kryddat med spelare av toppkvalité såklart."

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Leicester senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen