post image

Solskjaer utesluter värvning av Aguero. ”Jag värderar lojalitet högt”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att lojalitet är en stark värdering, som gör att han utesluter att ens försöka värva Sergio Aguero från stadsrivalen. 

Sergio Aguero kommer att lämna Manchester City i sommar då hans kontrakt går ut, det bekräftades i veckan. Och han länkas nu med flertalet storklubbar som alla hoppas på att kunna locka över honom på fri transfer. Den troligaste destinationen tycks vara Barcelona, men det har också pratats om att Premier League-rivaler som Arsenal, Chelsea och även Manchester United kan komma att i alla fall försöka värva argentinaren.

Ole Gunnar Solskjaer säger dock att vi inte kommer få se Aguero byta blått mot rött:

”Om jag hade gått till någon rival när jag spelade för Man United, var är då lojaliteten? Självklart är lojalitet en av de värderingar jag rankar högt. Så jag förväntar mig inte att en spelare som spelat för en klubb i tio års tid ska vilja gå till en lokal rival.”

Det är ca 40 spelare som representerat både Manchester United och Manchester City över åren. Ole Gunnar Solskjaer var själv i United då han såg Andy Cole och Peter Schmeichel byta sida av staden och han jobbade med akademin när Carlos Tevez gjorde den där kontroversiella flytten 2009.

"Jag vet att vi är professionella, men när man spelar för Man United så går man inte till Man City. Vi har sett exempel på det och det var inget jag gillade om man säger så. Jag vill inte nämna några namn, men ni vet alla vem jag pratar om. Nog sagt om den saken" säger Solskjaer.

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Eftersom United kan betala extrema löner så kan han prata om lojalitet, men i dagens läge känns det knappt som det existerar längre. Giriga agenter mixat med vansinniga löner gör att folk inte längre söker sig mot sin favorit klubb utan snarare vill ha betalt. Först ett lönetak, sedan kan man börja prata om lojalitet igen.

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Manchester United
Chelsea
Arsenal
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen