post image

Rykten: De leder racet om Jack Grealish

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester City skickade direkt till din email.

Enligt tidningen Daily Mail är det bara en handfull klubbar som kommer ha råd med Jack Grealish och enligt tidningen så är det Manchester City som ligger bäst till för att signa honom. 

Manchester United var förra sommaren starkt länkade med Jack Grealish efter att han gjort en stark säsong med sitt Aston Villa, men när klubben säkrade nytt Premier Leauge-kontrakt så ska Grealish ha blivit för dyr med en prislapp på omkring £80 miljoner och Manchester United valde att istället signa Donny van de Beek från Ajax, för omkring £35 miljoner.

Grealish blev kvar i Aston Villa och skrev dessutom nytt långtidskontrakt. Den här säsongen har han växlat upp sitt spel ännu en nivå och dessutom kommit in i det engelska landslaget, vilket betyder att prislappen stigit ytterligare.

Enligt Daily Mail skulle den 25-årige Aston Villa-kaptenen nu kosta omkring £100 miljoner att få loss och det är en summa Manchester United inte är villiga att betala, speciellt eftersom man redan har Bruno Fernandes på liknande position. Och den ständigt bänkade van de Beek som backup.

Istället är det Manchester City som ligger bäst till för att signa Grealish, skriver tidningen.

 

Källa: Daily Mail

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester City senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen